Калуський водій їхав “під наркотою”, – висновок експертів

Водій, який у Калуші на смерть збив велосипедиста, був “під кайфом”. У вчорашніх дорожньо-транспортних пригодах – один загиблий, ще семеро травмованих, – повідомляє МІСТО....

Водій, який у Калуші на смерть збив велосипедиста, був “під кайфом”.

У вчорашніх дорожньо-транспортних пригодах – один загиблий, ще семеро травмованих, – повідомляє МІСТО.

ДТП з потерпілими трапилися у Снятинському та Тисменицькому районі, а зі смертельним наслідком – у Калуші.

31 травня, близько 14 години в місті Калуші, як попередньо встановлено правоохоронцями, невідомий водій, керуючи автомобілем невстановленої марки, рухаючись по вул. Хіміків, не врахувавши дорожню обстановку, не обравши безпечної швидкості руху, вчинив наїзд на 80-річного велосипедиста, місцевого мешканця. Останній переходив проїжджу частину дороги. Після чого з місця події втік.

Унаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що наїзд було вчинено на автомобілі марки “Toyota Corolla”. В подальшому поліцейські встановили місце перебування і втікача та затримали його.

Ним виявився 33-річний житель м. Калуш. За результатами медичного освідчення водій знаходився у стані наркотичного сп’яніння, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області. Слідчі затримали правопорушника в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення. За цим фактом розпочато досудове розслідування (ч.2 ст. 286 ККУ).

Нагадаємо, 25 травня невідомий збив велосипедиста Анатолія Гуменюка і кинувся тікати. Опісля поліція знайшла машину винуватця на “євробляхах” і затримала наступного дня водія. Йому оголосили підозру і доставили у залу суду для обрання міри запобіжного заходу. 

Читайте також: Стали відомі подробиці затримання рекетирів, які вимагали гроші у жителів Прикарпаття. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...