Прикарпатські поліцейські поїхали у чергове відрядження на схід України. ФОТО

Сьогодні, 2 червня, зведений загін прикарпатської поліції чисельністю 13 чоловік відбув у службове відрядження на Донеччину. Упродовж трьох місяців правоохоронці виконуватимуть поставленні завдання з охорони...
Сьогодні, 2 червня, зведений загін прикарпатської поліції чисельністю 13 чоловік відбув у службове відрядження на Донеччину.

Упродовж трьох місяців правоохоронці виконуватимуть поставленні завдання з охорони правопорядку та протидії злочинності на території Донеччини.

Підтримати правоохоронців прийшли рідні, знайомі, колеги та друзі. Перед поїздкою службовий інструктаж провів начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області Микола Іваницький, який зазначив про необхідність дотримання дисципліни та особистої безпеки при виконанні службових завдань.

Відряджені працівники неодноразово були на Донеччині, тож ознайомлені з умовами та специфікою служби на території операції об’єднаних сил. Командиром загону призначено Василя Маківничука начальника відділу Калуської поліції. 

Усі присутні побажали їм успіхів у службі та щасливого повернення, інформує Сектор комунікації  поліції Івано-Франківщини.

Читайте також: Початок сезону: прикарпатські рятувальники закликають бути обережними під час відпочинку біля водойм

Категорії
Новини
Новини
Loading...