У Франківську зустріли головного хедлайнера Porto Franko. ФОТО/ВІДЕО

8 червня вночі Івано-Франківськ зустрів на площі Івана Франка хедлайнера Міжнародного фестивалю актуального мистецтва PORTO FRANKO 2018 – легендарний український літак АН-2. Саме він...

8 червня вночі Івано-Франківськ зустрів на площі Івана Франка хедлайнера Міжнародного фестивалю актуального мистецтва PORTO FRANKO 2018 – легендарний український літак АН-2.

Саме він стане основним музичним інструментом у футуристичній опері “AEROPHONIA” (14 червня, стадіон “Рух”). І саме довкола нього – кульмінаційні моменти фестивалю, неочікувані рішення програми, нові виклики перед режисерами, акторами, музикантами, співаками.

Зустріч АН-2 – це видовищне театральне шоу за участі акторів Івано-Франківського драмтеатру, Оркестру Радості і Щастя Familia Perkalaba, кураторів та організаторів PORTO FRANKO 2018.

До речі, понад 90 км із Косова до Івано-Франківська хедлайнеру доведелося проїхати у супроводі імпровізованого авто-карнавалу. Відтак мешканці області мали змогу побачити чи не вперше як літак долає цей кілометраж не небом, а також відчути атмосферу фестивалю, який кардинально змінює уявлення про мистецтво.

Читайте також:  Перед франківським драмтеатром розмістили справжній гелікоптер. ВІДЕО

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...