У потягах з Івано-Франківська з’явиться послуга повноцінного харчування

З 12 червня у потягах Укрзалізниці запрацює повноцінне харчування. З 12 червня Укрзалізниця планує запустити послугу повноцінного харчування. У компанії обіцяють, що їжа сподобається пасажирам....

З 12 червня у потягах Укрзалізниці запрацює повноцінне харчування.

З 12 червня Укрзалізниця планує запустити послугу повноцінного харчування. У компанії обіцяють, що їжа сподобається пасажирам. У меню будуть перші та другі страви, сендвічі, снеки, десерти, пише КУРС.

Проект запускатимуть у два етапи: спершу у потягах, що курсують між Одесою та іншими містами. Далі у поїздах, що курсують між Києвом, Ужгородом та Івано-Франківськом.

Про це заявив заступник директора департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення ПАТ “Укрзалізниця” Олександр Красноштан.

“Упродовж найближчих двох місяців Укрзалізниця запустить повноцінне харчування в нічних поїздах. На першому етапі впровадження цієї послуги протестують та опрацюють технологію її надання у 2-3 поїздах”, – повідомив Красноштан.

За його словами, на другому етапі Укрзалізниця оголосить тендер на закупівлю такої послуги для всіх нічних поїздів.

“Пасажири заздалегідь онлайн або безпосередньо під час поїздки зможуть замовити обрані з меню страви. Укрзалізниця передбачить меню з повноцінним харчуванням, до якого входитимуть перші, другі страви, закуски тощо”, – зазначив Красноштан.

Читайте також: Вдруге за тиждень: “Укрзалізниця” знову піднімає ціни на квитки

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...