Молодику, який продав понад 5 тисяч підроблених акцизних марок загрожує 10 років ув’язнення

За клопотанням прокуратури молодик, який продав понад 5 тисяч підроблених акцизних марок, чекатиме на вирок суду в СІЗО. Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво...

За клопотанням прокуратури молодик, який продав понад 5 тисяч підроблених акцизних марок, чекатиме на вирок суду в СІЗО.

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту підроблених марок акцизного збору.

Встановлено, що 26-річний уродженець та житель с. Тяпче Долинського району Івано-Франківської області в грудні 2017 року в м. Івано-Франківську реалізував особі підроблені марки акцизного збору в кількості понад 5 тисяч штук. Про це інформує прес-служба прокуратури в  області.

На теперішній час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 199 (“Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї”) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинені дії йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: На Прикарпатті судитимуть чоловіків, які не сплатили 7 мільйонів гривень податку за секонд-хенди

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...