В місті Тисмениця відбулися профілактичні відпрацювання, щодо попередження пожеж та нещасних випадків. ФОТО

Профілактичне відпрацювання в місті Тисмениця – щоб не трапилось біди. Особлива увага під час таких відпрацювань зверталася на самотніх, людей похилого віку та багатодітні...

Профілактичне відпрацювання в місті Тисмениця – щоб не трапилось біди. Особлива увага під час таких відпрацювань зверталася на самотніх, людей похилого віку та багатодітні родини.

 13 червня у місті Тисмениці Івано-Франківської області, відбулося профілактичне відпрацювання населеного пункту, адже такий спосіб безпосереднього спілкування з людьми є одним з найефективніших способів попередження пожеж та нещасних випадків на них.

Перед відпрацюванням в приміщенні РДА відбулася інструктивна нарада, на якій присутнім було доведено мету і важливість даного заходу, після чого працівники У ДСНС та Тисменицького РВ У ДСНС в області в області,   представники органів місцевого самоврядування, газового господарства, РЕМу, представники ЗМІ зробили подвірні обходи та перевірки протипожежного стану житлових будинків та господарських споруд  населеного пункту.

У ході перевірки людям дохідливо пояснювали, яку небезпеку таїть у собі вогонь, наголошували на дотриманні простих, але таких вкрай важливих правил безпеки життєдіяльності у побуті.

Особлива увага під час таких відпрацювань зверталася на самотніх, людей похилого віку, багатодітні родини. Адже  цим людям в силу певних обставин  інколи складно стежити за електричними та газовими приладами у своїх помешканнях. На пам’ять людям роздали листівки застережливого характеру,  щоб вони їх завжди мали під рукою.

Люди з схваленням поставилися до цього заходу, адже усвідомлюють всю небезпеку  пожеж, коли найменша іскра може стати причиною великої біди з незворотними наслідками. У свою чергу, вони зазначали, що правил пожежної безпеки у побуті дотримуються, в разі якихось несправностей викликають відповідні служби.

Незважаючи на неодноразові застереження Управління ДСНС в  області на Прикарпатті і далі продовжують мати місце випадки пожеж, травмування та загибелі  людей на них. Тільки в Тисменицькому районі з початку цього року трапилося 83 пожежі, на жаль, був і випадок трагічної загибелі на пожежі у селі Липівка. Тож, хочеться сподіватися, що  цей захід матиме позитивний ефект, мешканці Тисмениці будуть з більшою відповідальністю ставитися до безпеки власного життя та життя своїх рідних та близьких.

Повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

DSC_8464.JPG

DSC_8539.JPG

Читайте також: У Франківську пожежниками врятовано літню жінку

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...