Івано-Франківськ долучився до будівництва церкви УГКЦ у Волновасі

У неділю, 17 червня, у прифронтовій Волновасі освячується церква УГКЦ. Івано-Франківськ долучився до будівництва цього храму. Про це на сьогоднішній оперативній нараді повідомив міський голова...

У неділю, 17 червня, у прифронтовій Волновасі освячується церква УГКЦ. Івано-Франківськ долучився до будівництва цього храму.

Про це на сьогоднішній оперативній нараді повідомив міський голова Франківська Руслан Марцінків, передає Курс.

“У неділю, 17 червня, у Волновасі (Донецька область) освячується церква УГКЦ. Наше місто долучалось до будівництва цього храму. Адже неодноразово й тамтешні мешканці, та й наші хлопці-військові говорили про брак української церкви. Можливо, тут нам цього й не зрозуміти, але там, поряд з війною, направду хочеться бути ближчим до Бога”, – написав мер на своїй сторінці в мережі.

Марцінків звернувся з проханням до Департаменту освіти та до керівників франківських профтехучилищ, щоби підготували подарунки з нагоди відкриття храму Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ у Волновасі. 

“Маю прохання до франківських ВПУ з нагоди відкриття церкви підготувати подарунки. Це не мають бути якісь вартісні речі. Гарний приклад показало училище №3, яке для Волновахи власноруч створило ікону”, – зазначив мер.

Читайте також: В ніч на 11 червня вщент згоріла Новицька церква. ФОТО, ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...