На Прикарпатті чоловік незаконно вирубував ліс. ФОТО

Вчора, 14 червня,  відбулася перевірка території обслуговування, під час якої дільничний офіцер Косівського відділу поліції виявив невідомого чоловіка, який здійснював незаконну вирубку дерев та...

Вчора, 14 червня,  відбулася перевірка території обслуговування, під час якої дільничний офіцер Косівського відділу поліції виявив невідомого чоловіка, який здійснював незаконну вирубку дерев та за допомогою гужового транспорту намагався відвезти колоди додому.

Так, поліцейський з’ясував, що 53-річний місцевий житель на території Рожинського лісництва Косівського РП “Райагроліс” самовільно вчинив незаконну порубку трьох сироростучих та одного сухостійного дерев  породи  ялина, загальною кубомасою 5 м. куб. Сума матеріальних збитків становить близько 16 тис. гривень. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Такі дії є кримінально-карними. Чоловік визнав, що вчинив незаконно та пояснив поліцейському, що хотів  використати дерево  у власному господарстві.

Як раніше повідомлялося, на Прикарпатті поліція затримала чоловіка, який вирощував коноплю. Один із таких посів викрили коломийські правоохоронці на присадибній ділянці 57-річного місцевого мешканця, який насіяв та вирощував 59 рослин коноплі. Як пояснив чоловік ці рослини він вирощував для дослідження.

Читайте також: На Богородчанщині піротехніки знищили застарілий боєприпас. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...