На Прикарпатті чотири медичні заклади отримають кошти на первинну медичну допомогу

Чотири лікувальні заклади Прикарпаття отримають кошти на первинну медичну допомогу. 13 червня Кабінет Міністрів забезпечив фінансування закладів первинної допомоги, що не уклали договори з Національною службою...

Чотири лікувальні заклади Прикарпаття отримають кошти на первинну медичну допомогу.

13 червня Кабінет Міністрів забезпечив фінансування закладів первинної допомоги, що не уклали договори з Національною службою здоров’я, в третьому кварталі 2018 року за механізмом медичної субвенції. 149 комунальних закладів охорони здоров’я, які на початку червня уклали договори з НСЗУ, з липня будуть отримувати кошти за програмою капітаційних виплат. На третій квартал 2018 року на первинну медичну допомогу виділено понад 2 млрд гривень субвенції. Загалом на первинну медичну допомогу у другому півріччі 2018 року у Держбюджеті передбачено 8,05 млрд гривень, інформує WestNews.

Зокрема, кошти отримають – “Тлумацький центр первинної медичної допомоги”, “Брошнів-Осадська міська лікарня”, “Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”, “Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”.

Читайте також:Водій гурту Pianoбой потрапив в аварію по дорозі до Івано-Франківська. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...