Кримінальне провадження проти організаторів фестивалю Porto Franko закриють

Голова нацполіції України Сергій Князєв у відповідь нардепу Бориславу Березі повідомив, що кримінальне провадження проти організаторів фестивалю Porto Franko закриють, а в ситуації розберуться....

Голова нацполіції України Сергій Князєв у відповідь нардепу Бориславу Березі повідомив, що кримінальне провадження проти організаторів фестивалю Porto Franko закриють, а в ситуації розберуться.

Про це нардеп Борислав Береза повідомив на своїй сторінці у фейсбук, пише МІСТО.

Як повідомлялось, епатажний гурт приїхав до Івано-Франківська в рамках фестивалю Porto Franko. На одній з локацій фесту гурт виступив спільно з китайським хором “Дін-Дон”. Наступного дня у мережі розгорілася палка дискусія, адже виступали музиканти у костюмах, що ледь прикривали їхні інтимні органи. Окрім того, містяни скаржилися на лайливі тексти гурту.

У поліцію франківці написали кілька скарг, за результатами яких зареєстрували кримінальне  провадження за ч. 2 ст. 296 ККУ (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку, вчинені групою осіб, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, – караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років).

Мер Івано-Франківська дав наказ освятити Палац Потоцьких після фесту.

Нардеп, що звернувся до керівника нацполіції України попередньо залишив у мережі гнівний пост про дії поліції і їхнє не розуміння сучасного мистецтва.

Читайте також: Романа Григоріва викликали до поліції через виступ гурту «Хамерман знищує віруси»

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...