На Прикарпатті поліція викрила викрадача двох велосипедів

Два дні поспіль до місцевих правоохоронців за допомогою звернулись мешканці с. Небилів, Рожнятівського району повідомивши, що з їхніх приватних територій було викрадено велосипеди. В ході проведення...

Два дні поспіль до місцевих правоохоронців за допомогою звернулись мешканці с. Небилів, Рожнятівського району повідомивши, що з їхніх приватних територій було викрадено велосипеди.

В ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили особу причетну до вищевказаних крадіжок.  Велокрадієм виявився 68-річний односельчанин заявників, котрий тривалий час зловживає спиртними напоями та веде антисоціальний спосіб життя.

Як виявилось, зловмисник у обох випадках проходив біля будинків потерпілих,  безперешкодно заходив на подвір’я, де бачив велосипед,  і спочатку викрадав один, а через день другий двоколісник. Після чого один і другий велосипед  продав, а виручені кошти потратив на придбання алкогольних нопоїв.

Правоохоронці знайшли та вилучили викрадені велосипеди. Згодом, після проведення слідчих дій, велосипеди повернуть заявникам.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті передбачено  покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

Читайте також: В Калуші 39-річний зловмисник викрав велосипед і одразу продав невідомому, а виручені кошти витратив на власні потреби

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...