На Прикарпатті неповнолітнього юнака підозрюють в крадіжці ноутбука. ФОТО

До Рогатинського відділення поліції надійшло повідомлення від 70-річного мешканця одного із сіл району про те, що невідома особа з його житлового будинку вчинила крадіжку...

До Рогатинського відділення поліції надійшло повідомлення від 70-річного мешканця одного із сіл району про те, що невідома особа з його житлового будинку вчинила крадіжку ноутбука марки “Acer”.

Вартість викраденого зі слів потерпілого становить близько 9 500 гривень. В ході проведення відповідних заходів правоохоронці з’ясували, що крадіжку скоїв 15-річний сусід потерпілого, який товаришує з його онуком, повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясували, юний зловмисник прийшов на господарство до потерпілого та помітивши, що вдома немає нікого, він за допомогою драбини, через вікно на другому поверсі проник до житлового будинку, звідки поцупив ноутбук.

Впродовж декількох днів юнак зберігав крадене дома та користувався ним. Коли до його оселі навідалися поліцейські, той відразу зізнався у вчиненому та віддав викрадене.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці вилучили ноутбук та повернули власникові.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покараня у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство.

Читайте також: Верховинський суд зобов’язав винуватця смертельної ДТП заплатити рідним загиблого півмільйона гривень

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...