Служба у справах дітей Франківська знайшла сім’ї для трьох діток. ФОТО

Кожна дитина потребує тепла і захисту батьків, проживання і виховання в родині, яка здатна задовольнити основні її потреби. Якщо не існує можливості для проживання...

Кожна дитина потребує тепла і захисту батьків, проживання і виховання в родині, яка здатна задовольнити основні її потреби.

Якщо не існує можливості для проживання дитини з рідними батьками, альтернативою є інші, сучасні форми сімейного виховання. Відповідно до положень Сімейного кодексу України усиновлювачами можуть бути подружжя, а також чоловік чи жінка, які перебувають у шлюбі з матір’ю чи батьком дитини. Також усиновлювачем дитини може бути один чоловік або одна жінка, якщо дитина має лише одного із батьків, які у зв’язку із усиновленням втрачають правовий зв’язок із дитиною.

Працівникам служби у справах дітей м.Івано-Франківська вдалося знайти сім’ї для трьох маленьких дітей, позбавлених батьківського піклування.

Доля дітей важка, вони тривалий час, проживаючи в закладі соціального захисту, були позбавлені батьківської турботи та ласки.

Цього місяця наші діти уже влаштовані і проживатимуть в хороших родинах.  Василько –  в сім’ї опікуна, Софійка та Іванка –  в дитячому будинку сімейного типу м.Івано-Франківська.

Віримо та впевнені, що у наших дітей все буде добре!

Читайте також: Сестри з Містечка Милосердя Святого Миколая просять допомогти з продутами харчування для дітей

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...