На Прикарпатті група осіб вимагала у підприємця переоформити майно

За клопотанням прокуратури Івано-Франківської області взято під варту причетного до вимагання на території області. Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик, група осіб,...

За клопотанням прокуратури Івано-Франківської області взято під варту причетного до вимагання на території області.

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик, група осіб, діючи за попередньою змовою, погрожуючи застосуванням фізичного насильства приватному підприємцю одного з районів області, у травні 2018 року вимагала передати їм гроші у сумі 8 тис. 500 доларів США, а також переоформити право власності майна на сторонніх осіб як повернення неіснуючого боргу, інформує прес-служба обласної прокуратури.

Минулого тижня слідчий суддя Івано-Франківського міського суду одному зі зловмисників обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Особі вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 189 (“Вимагання”) Кримінального кодексу України, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Коломиї зловмисники намагалися заробити на потерпілих, повертаючи їм номерні знаки за грошову винагороду.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...