Якщо поліція виявить склад злочину, організаторів Porto Franko притягнуть до відповідальності

Cьогодні відбулася зустріч нового керівника поліції Івано-Франківська Володимира Голубоша із журналістами. Зокрема  під час прес-конференції  поліцейський розповів про відкриту кримінальну справу щодо виступу оголеного...

Cьогодні відбулася зустріч нового керівника поліції Івано-Франківська Володимира Голубоша із журналістами.

Зокрема  під час прес-конференції  поліцейський розповів про відкриту кримінальну справу щодо виступу оголеного гурту “ХЗВ” у палаці Потоцьких.

Голубош каже, що дійсно відкрито кримінального провадження за  фактом хуліганства. Це сталося через скандальний виступ гурту “Хамерман знищує віруси” в ході фестивалю PORTO FRANKO. Каже, заяв поступає багато, але не у всіх  є склад злочину.

Нагадаємо, 14 червня у палаці Потоцьких гурт “Хамерман Знищує Віруси” (“ХЗВ”), які називають себе “найадекватнішим гуртом України”, спільно з китайським хором “Дін-Дон” подарували франківцям шоу. Правда, свої “костюми” гурт створює з підручних матеріалів. Цього разу один з музикантів мав лише панчоху, що прикрила статевий орган, інший прикривався двома картонними коробками. Після події  у палаці Потоцьких, місце  мають освятити. Таке доручення дав міський голова Руслан Марцінків.

Зокрема вихідними нардеп Борислав Береза звернувся до керівника Нацполіції України, залишивши у мережі гнівний пост про дії поліції і їхнє не розуміння сучасного мистецтва. Голова національної поліції України Сергій Князєвповідомив, що кримінальне провадження проти організаторів фестивалю Porto Franko закриють. Журналісти запитали Голубоша, чи це правда.

“Сергій Князєв пообіцяв, що буде належне розслідування і прийняте законне рішення. Необхідно все ж провести першочергові слідчі дії. По цій ситуації було звернення. Також було повідомлення представників влади. Поліція не могла не зреагувати. Буде в найкоротші терміни проведення розслідування. Якщо будуть ознаки складу злочину, особи будуть притягуватися до відповідальності. Можливо там не кримінальне, а адміністративне правопорушення”, – сказав Голубош.

Читайте також: Франківськ частково може залишитись без води та світла через аварійну підстанцію арматурного заводу

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...