Франківець розпочав роботу над створенням колекції іграшок “Серцеїди”. ФОТО

Аніматор та майстер зі створення “теплих” іграшок, франківець Богдан Савлюк працює над створенням колекції “Серцеїди”. Першим її персонажем став співак Олег Винник, повідомляє Місто. Про це Богдан Савлюк повідомив...

Аніматор та майстер зі створення “теплих” іграшок, франківець Богдан Савлюк працює над створенням колекції “Серцеїди”.

Першим її персонажем став співак Олег Винник, повідомляє Місто.

Про це Богдан Савлюк повідомив у своєму фейсбуці.

“Вовчиці, спеціяльно для вас… Бог граду та блискавиць, патріарх точки G, кавалер ордену Ніно, людина яка змінила парадигму з “жінки бальзаківського віку” на “жінки винниківського віку” ОЛЕЖИК – перший персонаж колекції “Серцеїди”, – ідеться в дописі.

До слова, “Теплі іграшки” з’явилися навесні 2015 року в Івано-Франківську. У випускника філософського факультету Богдана Савлюка ідея виникла спонтанно. Захотілося власними руками створити іграшку, яка конкурувала б із заморськими бетменами, матрьошками та губко-бобами. Згодом, у невеличкій майстерні з’явилися три серії українських рукотворів – “Козаки”, “Повстанці” та “Гуцули”. У кожній – по 10 персонажів, які мають своє ім’я та оповідку. Деякі з цих забавок уже поповнили зібрання польських, німецьких та італійських колекціонерів. Інші – стали окрасою у робочому кабінеті Яроша, у приймальнях українських мерів та політиків.

Читайте також: Горе-мати продала двох дітей за 35 тисяч доларів, а третя ще мала підрости. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...