Прикарпатські правоохоронці організували змістовне дозвілля для дітей. ФОТО

Сьогодні Івано-Франківські ювенальні поліцейські провели ранкову зарядку з вихованцями обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Спортивна розминка на свіжому повітрі додала дітям енергії та хорошого...

Сьогодні Івано-Франківські ювенальні поліцейські провели ранкову зарядку з вихованцями обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Спортивна розминка на свіжому повітрі додала дітям енергії та хорошого настрою. А ще “зарядка із school police officer” – чудова нагода для поліцейських поспілкуватися у дружній неформальній атмосфері з дітьми, які потребують особливого підходу у вихованні.

За словами начальника відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області Алли Бойчук, для вихованців центру такі оздоровчо-профілактичні заходи є особливо необхідними. Ці діти, як правило, з різних причин не мали позитивного взірця для наслідування в родинах. А тому працівники поліції намагаються різними способами продемонструвати неповнолітнім переваги здорового способу життя та заохотити їх до занять фізкультурою та спортом. 

І хоча малюкам не все відразу вдавалося, дітки старанно намагалися повторювати вправи за поліцейськими.

“Хочеться сподіватися, що ці діти виберуть пріоритетними у своєму житті не шкідливі звички, а здорове тіло та дух. Зі свого боку прикарпатські ювенальні поліцейські й надалі практикуватимуть проведення ранкових руханок з дітьми, щоб ті зростали здоровими та радісними”, – йдеться у повідомленні на сайті Патрульної поліції Івано-Франківської області.

Читайте також: Коли у франківських тролейбусах та маршрутках з’являться електронні квитки

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...