В Івано-Франківську націоналісти пікетували обласне управління поліції. ВІДЕО

21 червня в Івано-Франківську за адресою Академіка Сахарова, 15,  під управлінням обласної Нацполіції, місцеві націоналісти влаштували пікет у рамках всеукраїнської акціі “Ні поліцейському свавіллю!”...

21 червня в Івано-Франківську за адресою Академіка Сахарова, 15,  під управлінням обласної Нацполіції, місцеві націоналісти влаштували пікет у рамках всеукраїнської акціі “Ні поліцейському свавіллю!”

“17 червня націоналісти та віряни у центрі Києва відстоювали своє право на традиційну сім’ю. Пси системи жорстоко розправилися з учасниками акції, але захистили парад збоченців. Націоналістів, фронтовиків та свідомих громадян влада залякує, б’є та саджає за ґрати. Якщо ти промовчиш сьогодні, то завтра вже будуть вимушені мовчати всі!”, –обгрунтували акцію у Франківську представники обласної організації “Правого сектору”. П

Пікетувальники оприлюднили 4 вимоги до Нацполіції: вигнати Юрія Зозулю з Нацполіції,оприлюднити кількість витрачених державних грошей на охорону гей-параду, ідентифікувати поліцейських, порушити кримінальну справу та визначити, хто побив людей.

До пікетувальників вийшов очільник поліції Івано-Франківської області – Володимир Голубош.
На питання про інциденти у Києві Голубош відповів, що люди, які чинили незаконні діїі, будуть покарані,  вимоги мітингувальників передасть, а особисту відповідальність несе тільки за місцеву поліцію.
Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...