В Івано-Франківську пройде фестиваль “Місто свідомих людей”

Надзвичайний фестиваль відбудеться в Івано-Франківську до Дня молоді, 24 червня.   Сама його назва – “Місто свідомих людей” – говорить про те, що це...

Надзвичайний фестиваль відбудеться в Івано-Франківську до Дня молоді, 24 червня.

 

Сама його назва – “Місто свідомих людей” – говорить про те, що це захід не так для розваги, як для роздумів, висновків. Для всіх франківців та гостей готується чимало цікавих ініціатив.

Про це, на своїй сторінці у мережі facebook повідомив міський голова.

“Розпочнеться #День_молоді з “Кольорового забігу”, за ініціативи Тепле Місто. У центральній частині міста розташуються локації різної тематики, зокрема екоярмарок, еколекторій, смартсіті, покликані популяризувати зелену енергетику. Організатори – екоенергетичний кластер.
А хочете зрозуміти, як почувається захмелілий водій? Для вас – спеціальна акція “Тверезий водій”, де всім охочим пропонують вдягнути “алкоокуляри”. Таку ідею подала Патрульна поліція Івано-Франківської області, мета проста – попередити керування в нетверезому стані”, – пише Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Кульмінацією фестивалю стане концерт, хедлайнери – Брати Станіслава. Детальніше про програму фестивалю можна дізнатись ТУТ.

Читайте також: В Франківську проведуть еко-фестиваль присвячений Дню молоді

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...