У Калуші 16-річний хлопець скориставшись моментом обікрав свого товариша

Напередодні до Калуського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 19-річний місцевий мешканець. Хлопець повідомив, що з його квартири зникли гроші. Правоохоронці, поспілкувавшись із...

Напередодні до Калуського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 19-річний місцевий мешканець. Хлопець повідомив, що з його квартири зникли гроші.

Правоохоронці, поспілкувавшись із заявником, з’ясували, що до крадіжки може бути причетний його 16-річний товариш, який днями гостював у квартирі потерпілого, – інформує прес-служба ГУ НП в області. Підозри підтвердилися, коли юнак пояснив, що крадіжку не планував, а лише скористався влучним моментом. Проте, як встановлено, гроші не були на видному місці, юнак понишпорив в хаті і виявивши 300 злотих, поспіхом пішов додому, а потім того ж дня витратив їх на власні потреби.

За цим фактом стосовно підлітка слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті мінімальне покарання передбачає штраф, а максимальне – позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Поліція затримала двох мешканців Коломиї, які побили та обікрали чоловіка

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...