Христина Соловій та Марія Бурмака виступлять на фестивалі Via Carpatia у Криворівні

28 червня для гостей Першого міжнародного форуму Центральної і Східної Європи Via Carpatia у Криворівні Верховинського району на Івано-Франківщині заспівають Христина Соловій та Марія...

28 червня для гостей Першого міжнародного форуму Центральної і Східної Європи Via Carpatia у Криворівні Верховинського району на Івано-Франківщині заспівають Христина Соловій та Марія Бурмака.

Співачки є хедлайнерами грандіозного концерту у рамках музичного фестивалю Sounds of Carpatia, який розпочнеться о 19:00 на головній сцені Форуму біля музею Івана Франка. В цей день хедлайнерами вечора будуть також гурт Motanka, Gypsy Lyre та Sun Groove, пише gazeta.ua.

В рамках денної програми фестивалю 28 червня глядачі матимуть змогу насолодити виступами Романа Коляди, та гуртів Adm:t, РояльКіт Джалапіта.

Вперше у цьому високогірному районі облаштували настільки велику і технологічно потужну сцену, на якій протягом трьох днів виступатиме ціла плеяда українських зірок. Протягом фестивального тижня на учасників чекає насичена культурна, інтелектуальна та розважальна програма. Фестиваль триватиме до 30 червня.

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...