На Прикарпатті стартувала акція проти вуличної реклами наркотиків “Намалюй життя!”. ФОТО

З нагоди відзначення Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками й їхнім незаконним обігом, прикарпатські поліцейські долучилися до всеукраїнської акції з протидії вуличній рекламі наркотиків...

З нагоди відзначення Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками й їхнім незаконним обігом, прикарпатські поліцейські долучилися до всеукраїнської акції з протидії вуличній рекламі наркотиків під гаслом “Намалюй життя”.

У нинішньому суспільстві особливо загострилась проблема наркоманії серед молоді. Причиною цього стало розповсюдження наркотиків через Інтернет-сайти та месенджери, які зараз є у кожному смартфоні, повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Реклама з розповсюдження наркотичних засобів розміщується на будинках, огорожах та інших громадських місцях, особливо поблизу навчальних закладів. 

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

З метою виявлення та протидії такому способу реклами та розповсюдженню наркотиків, правоохоронці Прикарпаття, передусім, знищують такі надписи, а також проводять профілактичні заходи серед населення, щоб не залишилося жодної байдужої людини до цієї біди, адже наркотики з кожним роком все більше життів втягують у смертельні обійми. 

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Разом з суспільством ми вбережемо наших дітей від наркоманії. Тож, скажемо: “Ні наркотикам!”, “Ми за життя!”.
Тому запрошуємо кожного прикарпатця долучитися до всеукраїнської акції “Намалюй життя!”, і веселковими кольорами радості й щастя виразити свої сюжети світлого майбутнього.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Читайте також: Аби не летіло каміння з-під трибун: поліція просить навести лад з міським стадіоном “Рух”

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...