Онкохвора журналістка Оксана Кваснишин, яка лікується в Австрії, пече солодощі, щоб допомогти Станіславчику Фармузі. ФОТО

Франківчанка Оксана Кваснишин, що долає рак в одній із клінік Відня, в Австрії долучилася до благодійного ярмарку солодощів на допомогу онкохворому Станіславу Фармузі. Оксана...

Франківчанка Оксана Кваснишин, що долає рак в одній із клінік Відня, в Австрії долучилася до благодійного ярмарку солодощів на допомогу онкохворому Станіславу Фармузі.

Оксана Квасинишин у соцмережі Фейсбук виставила пост із фотографіями смаколиків, які готує і продає, щоби зібрати гроші на лікування хворого сина свого товариша.

“Друзі, хто хоче зробити благородну справу і посмакувати смачними золотистими горішками зі згущонкою? Гроші підуть на лікування 9-річного хлопчика Станіслава Фармуги з Івано-Франківська, сина мого знайомого. Андрій Фармуга – АТОвець, для якого війна закінчилась на одному фронті і почалась на іншому – за життя сина, у якого рак крові”, – пише Курс.

Андрій одним із перших прийшов на допомогу мені, коли я лише розпочинала свій нелегкий шлях у боротьбі з онко. Я дуже ціную тих людей, які не кидають у важку хвилину, а, навпаки, кажуть: “Ми з тобою”. Тато цього хлопчика саме такий.

“З задоволенням спечу для вас найсмачніші, найкращі і найкрасивіші горішки та солодку ковбаску, а всі кошти підуть на лікування Станіслава”, – написала франківська журналістка.

Більше інформації про хлопчика на сторінці офіційної спільноти фейсбук – “Ми допоможемо разом! Офіційна спільнота Станіславчика Фармуги“.

Реквізити для перерахунку коштів для фізичних осіб:

Картковий рахунок ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович.

Контактні дані:
Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

Офіційна сторінкана на сайті GoFundMe: gofundme.com/together-with-stanislav-farmuga

У групі “Ukrainische Jugend in Österreich / Товариство української молоді в Австрії” українці активно відгукуються на пропозицію.

Нагадаємо, у Франківську через негоду благодійний ярмарок книжок та солодощів для Станіславчика Фармуги перенесли на наступну неділю, 8 липня.

Натомість розпродаж смаколиків, які таки наготували франківські господині, влаштували в мережі.  Як результат – 4125 грн в скарбничку Святославчика, відзвітували організатори.

Читайте також: Молода косівчанка, яка бореться з раком, просить небайдужих про допомогу

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...