На Прикарпатті місцева влада відмовляється ремонтувати міст, що провалився разом із людьми. ВІДЕО

У прикарпатському селі Мислів старий дерев’яний міст обвалився разом з людьми.  Тепер люди вимагають капітального ремонту  мосту, але сільська влада пручається. Про аварійний стан переправи місцеві...

У прикарпатському селі Мислів старий дерев’яний міст обвалився разом з людьми.  Тепер люди вимагають капітального ремонту  мосту, але сільська влада пручається.

Про аварійний стан переправи місцеві мешканці дізналися лише тоді, коли троє людей, які поверталися додому, провалилися разом із нею.

“Не тріщало, не гнулось, а просто все провалилось”, – розповідає постраждалий, а ще один додає – дошка вдарила по голові. Я півгодини сидів, бо не міг відійти.

Чоловікам повезло, адже міст провалився аж наприкінці: над кущами, а не рікою.

За словами селян, уся конструкція переправи прогнила. Проте без аварійного мосту прикрпатцям ніяк. На іншому березі знаходяться школа, магазин і лікар. На саму переправу і дорослі, і малі “видряпуються” драбиною.

До слова, кілька днів тому, коли Прикарпаття залило дощем, люди й взагалі були відрізані від цивілізації.

Перебудовувати аварійний міст сільський голова не збирається. Запевняє, переправа нічийна. Її, начебто, збудували самі мислівчани, тож і ремонтувати мають самотужки.

Детальніше у сюжеті ТСН:

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...