Завтра на Івано-Франківщині перекриють дорогу державного значення, вимагаючи її ремонту

Завтра, 5 липня, жителі села Стецева, Снятинського району, планують перекривати дорогу державного значення, сполученням Снятин-Городенка. Громада вимагатиме ремонту дороги, адже, за словами місцевих мешканців,...

Завтра, 5 липня, жителі села Стецева, Снятинського району, планують перекривати дорогу державного значення, сполученням Снятин-Городенка.

Громада вимагатиме ремонту дороги, адже, за словами місцевих мешканців, терпіти вони більше не будуть. Мовляв, не хочуть миритись із теперішнім станом дороги та з бездіяльністю влади.

“Доброго дня. Звертаються до вас жителі села Стецева, Снятинського району, Івано-Франківської області. Завтра, 05.07.2018 року, громада села Стецева планує перекривати дорогу державного значення, сполученням Снятин-Городенка. У зв’язку зі станом дороги на сьогоднішній день, а також з бездіяльністю влади, терпець жителів Стецева, а також навколишніх сіл, куди веде ця дорога «урвався». Просимо вас допомогти поширити інформацію про цю подію. І посприяти тому, щоб уся Україна дізналася, як ремонтують дороги у нашому регіоні”, – написала в мережі фейсбук Yulia Viktorivna.

Нагадаємо, у Болехові мешканці сіл Тисів, Бубнище, Поляниця, Буковець, Козаківка та Сукіль організували мирну акцію протесту з вимогою відремонтувати дорогу на ділянці Болехів-Козаківка. Мітингувальники перекрили вулицю Січових Стрільців, не обмежуючи рух транспорту.

Читайте також: На Прикарпатті планують відремонтувати п’ять мостів

Категорії
Новини
Новини
Loading...