Олександр Шевченко провів зустріч із буковинськими укропівцями. ФОТО

Народний депутат України, учасник президентських праймеріз УКРОПу Олександр Шевченко провів зустріч із укропівцями Чернівецької області. Спільно із парламентарем майже 200 буковинських партійців обговорили політичну...

Народний депутат України, учасник президентських праймеріз УКРОПу Олександр Шевченко провів зустріч із укропівцями Чернівецької області. Спільно із парламентарем майже 200 буковинських партійців обговорили політичну та економічну ситуацію в Україні та участь політсили у парламентських та президентських виборах.

 “Ми переживаємо складний момент в історії держави і саме тому зараз маємо працювати, не покладаючи рук. Якщо ми переосмислимо і перебудуємо себе, здолаємо ворога. Не живімо чутками і “рожевими” мріями, а будьмо реалістами. Давайте перестанемо звинувачувати, ненавидіти один одного, а об’єднаємо зусилля заради спільної мети – суверенної України”, –сказав Олександр Шевченко.

Буковинські укропівці мали змогу оглянути реальний результат менеджерської роботи Олександра Шевченка – туристичний курорт “Буковель”, за зразком якого можна збудувати успішну країну. Буковель щороку приймає майже 2 мільйони туристів з усього світу. Сюди їдуть звідусіль, адже Прикарпаття має ряд нових якісних автомобільних шляхів, зроблених буковелівською фірмою “ПБС” за новітньою технологією холодного ресайклінгу.

 “Укропівець Олександр Шевченко не словами, а реальною роботою доводить, що є справжнім професіоналом, господарником, людиною, яка переймається майбутнім України. І він достойний того, щоб стати гідним керівником України. Це людина, яка зробила з “диких гір” курорт міжнародного значення, з європейською інфраструктурою. Людина, яка мотивує нас на ефективну роботу на благо нашої країни. Буковинські укропівці були приємно вражені від спілкування з народним депутатом. Спільно ми обговорили бачення руху партії, розвиток України та конкретно Буковини. Далі – до роботи!” – поділився враженнями голова Чернівецької обласної організації УКРОПу Віталій Ткачук.

Читайте також: Вчителів у Франківську безкоштовно навчатимуть основ програмування

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...