На благодійному концерті збиратимуть кошти на лікування онкохворого хлопчика з Прикарпаття. ФОТО

У суботу, 7 липня, відбудеться концерт Ірини і Тараса Житинських, головна мета якого – зібрати кошти на лікування онкохворого Іванка з Богордчаньского району. Іван...

У суботу, 7 липня, відбудеться концерт Ірини і Тараса Житинських, головна мета якого – зібрати кошти на лікування онкохворого Іванка з Богордчаньского району.

Іван Михайлів зараз лікується в Італії. Йому 15 років. На лікування дитини потрібно близько 65 тисяч євро. Таких коштів у батьків хлопчика немає. Наразі з допомогою небайдужих людей зібрано половину суми.

Запропонувала організувати благодійний концерт Ірина Житинська – примадонна Вроцлавської опери (Польща), мецо-сопрано, чий голос звучить на провідних оперних сценах Європи, яка родом з Івано-Франківська. Співачка виступить разом з батьком – Тарасом Житинським.

Волонтер Людмила Лінник закликає усіх небайдужих долучитися до збору коштів і відвідати благодійний концерт.

“Це дуже хороша ідея. Хлопчик обстежується за кордоном, в дорогій клініці, а батьки не мають змоги самостійно оплатити лікування сина. Це дуже прості і скромні люди з села Богородчанського району”, – каже Людмила.

Захід відбудеться о 15:00 у Музеї Мистецтв Прикарпаття (пл. Шептицького). У програмі концерту – оперні арії, народні та козацькі пісні під рояль та під гітару. Всі вилучені кошти Ірина і Тараса Житинські передадуть на лікування Івана.

Рахунки для надання фінансової допомоги IvanMikhayliv

Гривні – 4149497870836964

Долари – 5168757339710016

Євро – 5168757339709695 Михайлів Олександра Василівна (мама).

Вхід на концерт відбуватиметься за запрошеннями, які можна отримати за благодійний внесок у сумі 100 грн (або більше – на ваш розсуд). Бронюйте за номером +380504332790.

Читайте також: Завтра в Івано-Франківську на кілька годин перекриють вулицю Драгоманова

Категорії
Новини
Новини
Loading...