В Івано-Франківську на стадіоні “Рух” зібралось майже 8 тисяч Свідків Єгови

В Івано-Франківську розпочався триденний конгрес Свідків Єгови під назвою “Будьте мужні”.  Конгрес Свідків Єгови проходить на стадіоні “Рух”. Сьогодні зареєструвались майже вісім тисяч учасників....

В Івано-Франківську розпочався триденний конгрес Свідків Єгови під назвою “Будьте мужні”.

 Конгрес Свідків Єгови проходить на стадіоні “Рух”. Сьогодні зареєструвались майже вісім тисяч учасників. Люди заповнили всю трибуну, біля стадіону автомобілями заставлені всі парковки, десятки машин розмістилися на самому стадіоні. Рух людей і авто регулюють спеціальні регулювальники від організаторів, пише “Курс”.

Найбільшу кількість людей конгрес очікує на неділю – близько 9 тисяч людей. Хто з учасників не помістився на стадіоні – сидять зовні у затінку й дивляться відеотрансляцію. 

Програма триденного конгресу в Івано-Франківську складається з 54 подій, зокрема з промов, аудіовистав, інтерв’ю та переглядів відеороликів. В останній день присутні зможуть подивитися фільм “Пророк Йона. Урок мужності та милосердя”. Кожного дня ранкова і пополуднева частини програми розпочинатимуться музичними відеороликами, створеними спеціально для цієї події.

Читайте також: До Івано-Франківська прибув Патріарх Філарет

Категорії
Новини
Новини
Loading...