Найшвидша жінка Прикарпаття ламає стереотипи та продовжує вражати рекордами. ФОТО/ВІДЕО

Днями титулована угордженка Івано-Франківщини, визнаний майстер зі спринту Христина Стуй показала неймовірний результат, посівши третє місце на етапі «Діамантової ліги» в швейцарській Лозані. На...

Днями титулована угордженка Івано-Франківщини, визнаний майстер зі спринту Христина Стуй показала неймовірний результат, посівши третє місце на етапі «Діамантової ліги» в швейцарській Лозані.

На 100-метрівці наша землячка показала відмінний результат 11,22, повторивши свій особистий рекорд, який нещодавно встановила на змаганнях «Meeting Stanislas» у французькому Нансі, повідомляє WestNews.

30-річна атлетка зізналася, що «і в такому віці можна ставити особисті рекорди, головне,щоб це усвідомлення прийшло, краще прислухайтесь до свого тіла і самопочуття сьогодні і ви отримаєте свої плоди».

Про це Христина Стуй написала на власній сторінці у мережі Facebook.

«You give me hope!», – сказала мені моя суперниця після забігу в Лозанні,коли я відкрила тайну на рахунок свого віку. Хочу сказати віковим спортсменам, щоб раніше часу не опускали руки і були сильними перед травмами,які дуже сильно вибивають я знаю,плюс ці постійні запитання «що ти збираєшся робити після спорту?» враження,що тебе уже списують як «старую говядину». Забудьте про стереотип спорт до 30, для того ми виходимо на трек,щоб ламати будь-які ліміти в голові», – йдеться у повідомленні спортсменки.

Вона також жартома додала, що в декрет їй йти ще рано. «Соррі мама в декрет мені ще рано», – додала Христина.

Додамо, що показавши такий чудовий результат в Лозані Стуй кваліфікувалася на основний старт літнього легкоатлетичного сезону – чемпіонат Європи, який 7-12 серпня пройде у Берліні. Прикрапатка змагатиметься на дистанціях 100 та 200 метрів.

“Не так важливо наскільки нам складно на шляху до своєї мети. Важливо те,наскільки ми уважні до можливостей, які трапляються на цьому шляху і як далеко ми здатні йти, щоб використати їх”, – додала спринтерка.

 

Категорії
Спорт
Новини
Loading...