“Цвіт папороті”: на Франківщині започаткували новий фестиваль з конкурсом краси. ФОТО

Новий фестиваль під назвою “Цвіт папороті” стане щорічною родзинкою Прикарпаття. Проводитимуть його у селі Підгір’я Богородчанського району. “Ми намагаємося простежити фестивальні тенденції нашого краю...

Новий фестиваль під назвою “Цвіт папороті” стане щорічною родзинкою Прикарпаття. Проводитимуть його у селі Підгір’я Богородчанського району.

“Ми намагаємося простежити фестивальні тенденції нашого краю і вирішили започаткувати новий фестиваль під назвою “Цвіт папороті”. Прагнемо наголошувати на глибинних, автентичних, українських традиціях святкування ночі на Івана Купала. А родзинкою цього фестивалю стане конкурс краси. Цього року фестиваль ми провели на території ресторану “Provance”, але на майбутнє плануємо проводити такий захід на відкритому майданчику і на всеукраїнському рівні. Мріємо, що у майбутньому переможниці цього фестивалю ставатимуть обличчям як глянцевих журналів, так і провідних всеукраїнських або й світових конкурсів краси”, – розповідає засновник фестивалю, керівник ресторану “Provance” Тарас Белз, – пишуть Версії.

На святі виступали учасники телепроекту “Голос країни” Христина Олексин та Арсен Вітрецький, відома прикарпатська співачка BARVA (Тетяна Бариляк) та яскраві танцівниці шоу-балету “Альянс”.

Переможниця конкурсу краси Ірина Кузик отримала титул «Mademoiselle de Provence» та подарунок – путівку на відпочинок у Хорватії. Також на відпочинок до Хорватії поїде і переможниця номінації “Міс глядацьких симпатій” Дарина Мазурчак.

“Не сподівалася, що стану переможницею, адже це – перший мій досвід участі в такому шоу. Я дякую усім: організаторам, журі, своїм рідним і близьким. Такі конкурси краси дуже потрібні, адже кожна дівчина хоче відкрити себе по-новому. Сьогодні я надзвичайно щаслива, адже це перша така велика перемога у моєму житті”, – зізнається Mademoiselle de Provence Ірина Кузик.

Одразу після визначення переможниць конкурсу краси, в селі Підгір’я розпочалася стилізована вечірка “Ніч на Івана Купала”, де присутні вчилися плести купальські вінки, слухали гру бандуристів та розважалися біля купальської ватри.

Читайте також: Красуня з Косова змагатиметься в фіналі “Miss Ukrainian Canada 2018”. ФОТО/ВІДЕО

 

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...