Небезпечне знайомство: у Франківську двоє товаришів напали та обікрали чоловіка

Днями в Івано-Франківську двоє товаришів напали та вкрали гроші, телефон, банківські карточки у франківця. Про це потерпілий сам повідомив правоохоронців. Поліція з’ясувала, що молодий чоловік...

Днями в Івано-Франківську двоє товаришів напали та вкрали гроші, телефон, банківські карточки у франківця. Про це потерпілий сам повідомив правоохоронців.

Поліція з’ясувала, що молодий чоловік прогулювався містом і познайомився з 25-річним місцевим жителем, уродженцем Одещини. Хлопці знайшли спільну мову за чаркою. Пізно ввечері до їхньої компанії приєдналися знайомі одесита, повідомляє ГУ НП в Івано-Франківській області.

Після тривалого застілля дійшло й до конфлікту, у результаті якого новий знайомий із своїм товаришем застосували фізичне насильство щодо 23-річного дніпропетровця та, погрожуючи йому предметом схожим на ніж, заволоділи грошима, коштовним мобільним телефоном та банківськими картками після чого покинули місце події.

Менше доби знадобилося правоохоронцям, аби встановити осіб зловмисників та затримати їх.

Ними виявилися 25-річного віку франківець, родом з Одеси, раніше судимий за злочин, пов’язаний із обігом наркотиків (ч.1 ст.309 ККУ) та на два роки молодший, не судимий франківець.

На підставі обґрунтованих доказів причетності до вказаного злочину з вилученням речових доказів, обидва зловмисники затримані слідчими у порядку ст. 208 КПК України.

Вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні розбійного нападу за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.) У подальшому їм буде обрано судом міру запобіжного заходу.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.

Читайте також: Коломийський суд призначив чоловіку два роки виправних робіт за побиття дружини

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...