У Івано-Франківську правоохоронці затримали викрадача електроінструментів. ФОТО

У результаті проведених відповідних заходів поліції та громадськості, особу зловмисника, причетного до скоєння цього злочину встановлено. Ним виявився 38-річний франківець, судимий за злочини, пов’язані...

У результаті проведених відповідних заходів поліції та громадськості, особу зловмисника, причетного до скоєння цього злочину встановлено. Ним виявився 38-річний франківець, судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

У вчиненому зловмисник зізнався та розповів, що проник до приміщення шляхом пошкодження метало пластикового вікна, – повідомляє Управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Після викрадення інструментів, каже, завантажив їх у “таксі”, на якому приїхав. Частину викрадених інструментів зловмисник у вигляді розрахунку віддав таксистові, а іншу – відвіз на дачу в село, що неподалік Івано-Франківська, де речові докази виявили поліцейські.

Варто зазначити, що це один із позитивних прикладів належної та тісної співпраці поліції та громадськості у розкритті злочинів.

Йому оголошено про підозру та обрано судом міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України.

Тож, зловмисникові загрожує чергове ув’язнення на строк від трьох до шести років.

Пов’язане зображення

Читайте також: Небезпечне знайомство: у Франківську двоє товаришів напали та обікрали чоловіка

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...