В Івано-Франківську вандали пошкодити дошку Роману Шухевичу

Марцінківу за тиждень роботи прозвітувати правоохоронці. Вони розповіли про резонансні події у Франківську. Сьогодні, 10 липня, розпочалася оперативна нарада у міського голови Івано-Франківська. Під...

Марцінківу за тиждень роботи прозвітувати правоохоронці. Вони розповіли про резонансні події у Франківську.

Сьогодні, 10 липня, розпочалася оперативна нарада у міського голови Івано-Франківська. Під час засідання доповіли на питання “Про забезпечення громадського порядку та стан збереження комунального майна на території міської ради”.

Андрій Тірон – заступник начальника управління патрульної поліції в Івано-Франківській області, каже, 3 липня вандали пошкодили дошку Романа Шухевича.

Мер запитав, чому там ще немає камер. Попросив зловити зловмисників “на гарячому”, бо на полігоні немає кому сортувати відходи. Мер має на увазі, виправні роботи. Також нагадав про обвал балкону і смерть франківки через цей інцидент. Крім того, про ДТП з потерпілими неподалік аеропорту.

Каже, за тиждень сталося 72 конфлікти 47 крадіжок і 5 грабежів. Загалом надійшло понад 1000 викликів до інспекторів. Володимир Гаврилаш від міськвідділу проінформував, що 6 липня по вул. П. Орлика невідомі з ножем забрали телефон у мешканця міста. Зловмисників затримали. Зараз вони у СІЗО.

Читайте також: Злодій сам прийшов до поліції та зізнався у викраденні 23 тисяч гривень з церкви

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...