Прикарпатця, який зґвалтував пенсіонерку, взяли під варту

За клопотанням прокуратури жителя Надвірнянщини, який у січні звільнився з місць позбавлення волі, а тепер зґвалтував пенсіонерку, взято під варту. Про це інформують в прес-службі прокуратури...

За клопотанням прокуратури жителя Надвірнянщини, який у січні звільнився з місць позбавлення волі, а тепер зґвалтував пенсіонерку, взято під варту.

Про це інформують в прес-службі прокуратури області.

Як повідомлялось, п’яний прикарпатець зґвалтував 75-літню пенсіонерку. Встановлено, що 8 липня 2018 року, близько 01.00 год, 48-річний чоловік, який у січні звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин, достовірно знаючи, що жінка (75-річна пенсіонерка) проживає одна, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проник до будинку потерпілої, наніс їй декілька ударів руками в обличчя, після цього вступив із нею в статеві зносини проти її волі.

 На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 152 (“Зґвалтування”) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...