На Франківщині чоловік вкрав скутер, щоб поїхати на побачення. ФОТО

У вівторок, 10 липня до правоохоронців звернулась мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила, що двоколісник “Хонда” пропав з подвір’я її господарства. У скоєнні крадіжки жінка запідозрила...

У вівторок, 10 липня до правоохоронців звернулась мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила, що двоколісник “Хонда” пропав з подвір’я її господарства.

У скоєнні крадіжки жінка запідозрила товариша свого чоловіка. Коли поліцейські навідалися до зловмисника, той не заперечував крадіжки і пояснив, що скоїв її, бо не мав на чому під’їхати до знайомої. Викрадений скутер правоохоронці вилучили та пізніше повернуть законному власникові, – інформує Управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Його дії кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено  покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк від 3-ох до 5-ти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: На Прикарпатті злодій зв’язав літню жінку і пограбував її помешкання. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...