Олександр Шевченко: “Тільки країна, яка не співпрацює із ворогом, має потужну армію та сильну економіку, зможе гідно жити”

Під час зустрічі із укропівцями Київської, Запорізької областей та Криму народний депутат України Олександр Шевченко висловив своє бачення майбутнього української держави. “У час, коли...

Під час зустрічі із укропівцями Київської, Запорізької областей та Криму народний депутат України Олександр Шевченко висловив своє бачення майбутнього української держави.

“У час, коли в країні триває війна, наші воїни гинуть на фронті, вищі чиновники щодня грабують нашу країну на схемах закупівель нафтової сировини, енергоносіїв із ОРДЛО. Ми маємо чітко усвідомити, що по-перше, не повинні співпрацювати із ворогом. А по-друге, не торгувати із ним. Тільки та країна, яка не співпрацює із ворогом, яка має потужну армію і сильну економіку, зможе гідно жити і процвітати”, – сказав Олександр Шевченко.

Представники кримської організації УКРОПу озвучили ідею кримськотатарської національної територіальної автономії, яку підтримав і Олександр Шевченко.

“Дуже відверта розмова. Було багато гострих запитань. Але нардеп показав свою сильну сторону. Я сподіваюсь, що він отримає підтримку не тільки на внутрішньопартійних праймеріз, але й у всій Україні”, – сказав голова кримської республіканської організації партії “УКРОП” Арфан Кудусов.

Читайте також: У Івано-Франківську відремонтували дитячу поліклініку на Тичини. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...