Укропівець Олександр Шевченко зустрівся із однопартійцями з Волині. ФОТО

Майже три сотні  представників Волинської організації “Українського об’єднання патріотів – УКРОП” зустрілися з учасником президентських праймеріз Олександром Шевченком.  Спільно обговорили майбутню стратегію розвитку України,...

Майже три сотні  представників Волинської організації “Українського об’єднання патріотів – УКРОП” зустрілися з учасником президентських праймеріз Олександром Шевченком.  Спільно обговорили майбутню стратегію розвитку України, політичну й економічну ситуацію в державі та способи виходу з кризи.

“Моя програма, в яку я вірю і яку пропоную партійцям та державі, має назву “Україна – країна гідності і правди”, – каже парламентар. – Для її запровадження нам потрібно спочатку відправити на політичну пенсію абсолютну більшість старих політиків, людей системи, які мислять принципами кругової поруки, які були останні 20 років то при владі, то в опозиції, й несуть колективну відповідальність за нинішній стан України. Комусь із них слід подякувати. А когось попросити розповісти про свої багатомільйонні статки при зарплаті чиновника, депутата, міністра, слідчого, прокурора чи судді. До влади повинні прийти нові люди. Молоді не за віком, а за світоглядом, здатні здійснити прорив у майбутнє”.

Крім того, переконаний Олександр Шевченко, склад чиновницького апарату треба зменшити у кілька разів та запровадити жорстку систему покарання для тих, що беруть хабарі.

“Якщо чиновник зловживає повноваженням або отримує хабарі, він повинен нести покарання. Спочатку це звільнення з посади, а потім реальний кримінальний термін. Адміністрація Президента, Верховна Рада, Кабінет Міністрів і суди повинні діяти в межах визначених законом повноважень. Ті чиновники, які не виконують своїх функцій, мають піти із займаних посад”, – підкреслив укропівець.

У разі перемоги на наступних виборах президента Олександр Шевченко найперше планує внести до парламенту законопроекти про імпічмент глави держави та право відкликати нардепів за невиконання обіцянок. Саме майбутній президент має забезпечити громадянам гідне життя: достойну заробітну платню, належне соціальне забезпечення, гарантовані пенсійні виплати.

“Законопроект про імпічмент президента повинен бути внесений до парламенту як невідкладний. І найголовніше – необхідно розпочати процес практичної децентралізації влади”, – наголосив Олександр Шевченко.

“Олександр Шевченко – людина, яка варта поваги, підтримки й визнання, бо перетворив депресивний регіон у найкращий гірськолижний курорт, змусив людей лишитися працювати в Україні і встановив гідні зарплати. Ми підтримуємо Олександра Шевченка, бо віримо, що Україна стане сильною та самодостатньою з ним”, – переконаний очільник Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов.

Читайте також: На Прикарпатті 9 сімей учасників АТО отримають матеріальну допомогу з обласного бюджету

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...