На полігоні поблизу Франківська знищили 77 боєприпасів, які відносяться до категорії особливо небезпечних. ФОТО

На полігоні навчального центру військової частини №1241 Західного ОТО Нацгвардії України в селі Старий Лисець працівниками вибухотехнічної служби  проведено знищення боєприпасів, тобто об’єктів, які...

На полігоні навчального центру військової частини №1241 Західного ОТО Нацгвардії України в селі Старий Лисець працівниками вибухотехнічної служби  проведено знищення боєприпасів, тобто об’єктів, які належать до категорії особливо небезпечних, які виявлено та вилучено в ході кримінальних розслідувань, які мешканці області зберігали у незаконний спосіб.

Загалом,  знищено 95 різних об’єктів з них 77 боєприпасів,  мінометних мін різного типу та калібру, гранат,  артилерійських  снарядів, а також близько 8 кг., вибухових речовин  в т.ч. і часів Другої світової війни, які  відносяться до   категорії особливо  небезпечних, що забороняє будь які дії з цими предметами, – повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції.

З дотриманням заходів особистої та інших вимог безпеки вибухотехніки  провели ряд підривів щодо їх знешкодження.   

Залишені рештки боєприпасів зібрано у відповідному порядку та в подальшому буде направлено для проведення вибухотехнічної експертизи.

Читайте також: У Франківську поліцейські навчали журналістів захищатися в небезпечних ситуаціях. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...