Олег Винник здійснив мрію франківчанки, прикутої до інвалідного візка. ВІДЕО

Лілія Юрків із села Тяпче Долинського району 17 років прикута до інвалідного візка. Але дівчина сильна, щира й життєрадісна. Сили їй дає музика –...

Лілія Юрків із села Тяпче Долинського району 17 років прикута до інвалідного візка. Але дівчина сильна, щира й життєрадісна. Сили їй дає музика – має чудовий голос, яким допомагає іншим.

Дівчина, яка майже не відчуває свого тіла, знайшла спосіб як допомагати іншим, пише “Zik”.

23-річна Лілія Юрків із Прикарпаття не відчуває власного тіла, однак рятує життя іншим. Спів — це єдине, що дає Лілі наснагу жити далі попри хворобу, коли вона співає забуває про все: про недугу, нереалізовані плани, здійснені мрії.

Попри свою скромність дівчина ніколи не брала кошти за свої концерти, однак вирішила таким чином допомагати іншим. Ліля уже провела безліч благодійних концертів і на цьому не думає зупинятись. На Івано-Франківщині вона стала справжньою зіркою.

Одного разу після концерту до Лілії зателефонувала подруга та запросила, мовляв, на конференсію, а насправді влаштувала сюрприз — зустріч з кумиром Олегом Винником.

Саме заради неї співак приїхав до Івано-Франківська.

Досі вона проводила благодійні концерти на підтримку дітей інвалідів та онкохворих дітей. На даний час є можливість зробити їй операцію по виправленні хребта у Фінляндії за допомогою пластин.

Читайте також: На центральних вулиця Франківська найближчим часом з’явиться кілька десятків торгових прилавків

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...