На Прикарпатті поліція затримала зловмисника, який вистрелив у чоловіка.ФОТО

Після опівночі 13 липня до поліції надійшло повідомлення від медпрацівників Долинської  центральної районної лікарні про те, що до них на лікування з вогнепальним пораненням...

Після опівночі 13 липня до поліції надійшло повідомлення від медпрацівників Долинської  центральної районної лікарні про те, що до них на лікування з вогнепальним пораненням  доставлено 36-річного жителя села Гошів Долинського району.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка в ході першочергових слідчих дій з’ясувала, що компанія чоловіків перебула у сільському  кафе, інформує Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Поряд сиділи дві компанії.  Згодом між двома 21-річним зловмисником та потерпілим  виник конфлікт, а потім бійка. Для завершення суперечки чоловіки вийшли на вулицю, в ході якої зловмисник узяв із свого  автомобіля  предмет схожий на пістолет та вистрілив з нього, спричинивши опонентові вогнепальне поранення ноги. Після чого втік з місця скоєння злочину.

Свідки викликали медиків та правоохоронців.

Втікача через декілька години розшукали правоохоронці та затримали біля місцевої автозаправки.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За такі дії зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Читайте також: Четверо загиблих: на Прикарпатті сталася жахлива ДТП

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...