У Франківську виявили підпільну заправку і вилучили палива на півмільйона гривень. ФОТО

В рамках проведення операції «Акциз-2018» співробітники податкової поліції Прикарпаття припинили діяльність незаконної автозаправної станції в місті Івано-Франківську. Зокрема встановлено, що в обласному центрі здійснювалась...

В рамках проведення операції «Акциз-2018» співробітники податкової поліції Прикарпаття припинили діяльність незаконної автозаправної станції в місті Івано-Франківську.

Зокрема встановлено, що в обласному центрі здійснювалась реалізація дизельного пального без належної державної реєстрації АЗС та документів про походження паливно-мастильних матеріалів, – повідомляє ГУ ДФС в Івано-Франківській області.

За даним фактом слідчими слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС в області зареєстровано кримінальне провадження за статтею 204 Кримінального кодексу України та на підставі ухвали Івано-Франківського міського суду в червні поточного року працівниками податкової поліції проведено обшук на АЗС. В результаті виявлено та вилучено майже 15 тон нафтопродуктів (дизельного палива), роздаточну паливну колонку та 2 цистерни об’ємом по 10 м.куб. Загальна вартість вилучених паливно-мастильних матеріалів склала понад 500 тисяч гривень.

Досудове розслідування кримінального правопорушення триває.

Нагадаємо, з початку 2018 року працівниками податкової поліції припинено діяльність 6 незаконних АЗС та вилучено з обігу 77,5 тон нафтопродуктів на суму 2,8 млн. гривень.

Читайте також: У прикарпатця виявили наркотики на суму більше, ніж півмільйона гривень. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...