У франківському аеропорту чоловік з чужим паспортом хотів перетнути кордон

На Прикарпатті, в аеропорту, прикордонники виявили українця, який Увидавав себе за громадянина Угорщини. Сьогодні, 15 липня, о 07 ранку, в пункті пропуску “Івано-Франківськ”, на...

На Прикарпатті, в аеропорту, прикордонники виявили українця, який Увидавав себе за громадянина Угорщини.

Сьогодні, 15 липня, о 07 ранку, в пункті пропуску “Івано-Франківськ”, на приліт в Україну, рейсовим літаком сполученням Валенсія – Івано-Франківськ прибув 29-річний громадянин Угорщини. На паспортному контролі чоловік пред’явив закордонний паспорт сусідньої країни.

Перевіривши документ за міжнародними базами даних, відбулося спрацювання бази даних “Інтерпол”. Під час спілкування з чоловіком з’ясувалося, що насправді він є 30-річним українцем, а паспорт на чужі установчі дані придбав за кошти.

“Купивши документ, наш співвітчизник сподівався таким чином вільно пересуватися країнами ЄС. На разі на чоловіка чекає адміністративна відповідальність, за спробу незаконного перетину кордону, а в подальшому псевдоугорцю доведеться поспілкуватися з представниками правоохоронних органів в рамках кримінального провадження”, – йдеться у повідомленні Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Читайте також: У прикарпатця виявили наркотики на суму більше, ніж півмільйона гривень. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...