Двоє прикарпатців одужали від важких хворіб через молитву монахині з Індії

14 липня у Брошнів-Осаді в храмі Вознесіння Господнього відбулася молитовна зустріч із сестрою Лідією, що має дар зцілення. Уже вчетверте монахиня з Індії відвідує...
14 липня у Брошнів-Осаді в храмі Вознесіння Господнього відбулася молитовна зустріч із сестрою Лідією, що має дар зцілення.

Уже вчетверте монахиня з Індії відвідує це селище на запрошення о.Володимира Майки. Про це повідомлячється на сторінці Брошнів-Осадська об’єднана територіальна громада.

Цього разу дві жінки прийшли подякувати сестрі Лідії за дивовижне одужання. Мешканка Брошнів-Осади сім місяців тому під час молитовної зустрічі із монахинею зцілилася від астми. Ця недуга більше тридцяти років була тяжким випробуванням для парафіянки. 

Сестрі Лідії та о.Володимиру мешканка Брошнів-Осади вдячна за можливість відчути ту неосяжну силу Святого Духа, перед яким відступають хвороби і проблеми.

Зі сльозами на очах і трепетом у голосі подякувала за чудесне одужання сина мешканка Калущини та подарувала вишитий власноруч образ. Хлопцеві завдяки молитвам сестри Лідії вдалося уникнути ампутації ноги. Тепер він живе повноцінним життям, працює і дякує Богу і монахині. 

Під час молитовної зустрічі енергія Духа Святого переповнювала серця людей, які відкрился Богу – люди плакали і молилися. Хтось тихенько засинав, поринаючи у стан Господньої благодаті. З 10 до 17 години люди перебували у молитовному стані. Маленька на зріст монахиня підходила до кожного і прикладала свої долоні до чола, просячи Святого Духа про вирішення проблем цієї людини.

Всю молитовну зустріч супроводжувала музика і спів гурту черниць, які приїхали з сестрою. Зустріч завершила літургія, яка доповнила молитву, бо як запевняє сестра Лідія, зцілює Господь, і найближча зустріч з Ним відбувається саме під час Євхаристії.

Читайте також: Погляд з висоти: під час Загальноукраїнської прощі в Зарваниці відбувся багатотисячний похід зі свічками. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...