Зловмисника, який погрожуючи ножем захопив заручницю на Прикарпатті, взяли під варту

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід 34-річному громадянину Туреччини, який у п’ятницю, 13 липня, захопив у заручники мешканку села Вікно, Городенківського району. Іноземець-нелегал приставив...

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід 34-річному громадянину Туреччини, який у п’ятницю, 13 липня, захопив у заручники мешканку села Вікно, Городенківського району.

Іноземець-нелегал приставив українці ножа до горла і взяв її у заручниці, аби змусити жінку вийти за себе заміж. Чоловіка, який захопив заручницю, знешкодили за лічені секунди, але спецоперації передували 8-годинні перемовини. 

Його підозрюють у  ч.1 ст. 147 КК України (захоплення або тримання особи як заручника з метою спонукання родичів затриманого, державної або іншої установи, підприємства чи організації, фізичної або службової особи до вчинення чи утримання від вчинення будь-якої дії як умови звільнення заручника).

Розглянувши всі обставини та матеріали, а також врахувавши можливі ризики, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного, громадянину Республіки Туреччина, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без визначення грошової застави, інфомрує прес-служба Івано-Франківського міського суду.

У разі доведення вини, чоловікові загрожуватиме від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...