До двадцятки найпривабливіших українських акторів увійшли п’ять прикарпатців. ФОТО

Редакція “Главкома” вивчила вітчизняні спектаклі і фільми останніх років в пошуках майбутніх зірок. В результаті сформована двадцятка імен, які мають неймовірний потенціал стати кумирами...

Редакція “Главкома” вивчила вітчизняні спектаклі і фільми останніх років в пошуках майбутніх зірок. В результаті сформована двадцятка імен, які мають неймовірний потенціал стати кумирами поколінь, секс-символами, ідолами шоу-бізнесу або майстрами акторської майстерності.

В кінотеатрах все частіше стали з’являтися українські фільми, а нові вітчизняні театральні вистави вражають своїм новаторським підходом. Розквіт динамічного мистецтва був би неможливий без залучення молодих і перспективних акторів, пише “Главком”, передає “Курс”.

Багатьом з них вже вдалося досить голосно заявити про себе: фільми з участю молодих українських артистів показують на міжнародних фестивалях, їм присуджують престижні нагороди, а їх красу відзначають на авторитетних конкурсах. Інші ж поки лише очікують свого зоряного часу, який, без сумніву, скоро настане. 

До рейтингу потрапили нові зірки українського театру і кіно до 35 років. Серед них четверо акторів Франківського драмтеатру – Олексій Гнатковський, Олексій Лейбюк, Іван Бліндар, Роман Луцький – та косівчанин Богдан Юсипчук, який виграв титул Mister Sea World 2018

Роман Луцький

Народився 20 березня 1986 року в селі Боднарів. Закінчив театральне відділення Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. З 2008 року – актор Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка. Відомий роботою в спектаклях “Нація”, “Занадто одружений таксист”, “Повія” та багатьох інших. З 2013 року активно знімається в кіно. Зокрема, зіграв у фільмах “Параджанов”, “Брати. Остання сповідь”, “Тепер я буду любити тільки тебе” і “Сторожова застава”. А також в серіалах “Століття Якова” і “Обручка з рубіном”.

Олексій Гнатковський 

Народився 9 листопада 1985 року в Києві. Зарахований до творчого складу Івано-Франківського академічного театру як артист балету і артист допоміжного складу в 2004 році, ще будучи студентом на політологічному відділенні Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. У 2008 році, після завершення навчання в Інституті мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, – артист драми театру. Зіграв у спектаклях “Театр”, “Солодка Даруся”, “Нація”, “Занадто одружений таксист”, “Оскар і Рожева Пані”, “Гамлет”, “Пристрасті Тіля”, “Модільяні” і багатьох інших. У 2017 році дебютував як театральний режисер, поставивши виставу за романом Еріха Марії Ремарка.

Олексій Лейбюк

Народився 5 жовтня 1992 року в Києві. Закінчив Київський національний університет культури і мистецтв (режисерсько-акторський курс). Був актором Київського театру “Золоті Ворота” та Київської театральної майстерні Ніни Гусакової. З 2015 року є актором Івано-Франківського академічного театру. Однак свою роботу в театрі почав як режисер, поставивши спектакль “Любов із присмаком дощ” за твором Гарсіа Маркеса “Очі блакитного собаки”. Грав у виставах “Собор Паризької Богоматері”, “Готель двох світів”, “На Західному фронті без змін” та інших. Знімався в рекламі.

Іван Бліндар

Народився 19 червня 1992 року в Києві. Закінчив театральне відділення Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Працює в творчому складі Івано-Франківського драмтеатру з 2011 року. Грав у виставах “Ігри імператорів”, “Таксист-2 або Любов на швидкості”, “Пристрасті Тіля” та інших. Знімався в короткому метрі Аркадія Непиталюка “Кров’янка”. Фільм отримав нагороду на кінофестивалі “Молодість”, ставши найкращою короткометражною стрічкою, і отримав статуетку “Золота Дзиґа» в номінації “Найкращий ігровий короткометражний фільм”. Також Іван зіграв у фільмі “Коли падають дерева”, яка в цьому році брала участь в Берлінале. На широкі екрани картина має вийти восени.

Богдан Юсипчук

Народився 5 липня 1988 року в Києві. Навчався в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення на спеціальності “актор театру і кіно”. Дебютував в документальному фільмі “УПА 46”, пізніше знімався в серіалах “Практична магія”, “Повернення Мухтара”, “Ловися, рибко, велика й маленька”. Першу велику роль Богдан зіграв у фільмі “Синевир”. Також знімався в картинах “Тіні незабутих предків”, “Чунгул”, “Гвардія” та інших. У 2014 році завоював титул “Містер Україна 2014”. А навесні 2018 Богдан Юсипчук переміг в міжнародному конкурсі краси Mister Sea World 2018. 
 
З повним рейтингом можна ознайомитися за посиланням>>.
 

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...