У селі поблизу Франківська жінка знайшла на власному подвір’ї декілька зміїних гнізд. ФОТО

У селі Клубівці Тисменицького району чоловік з дружиною на своєму подвір’ї знайшли кілька гнізд із гадюками – деякі вже вилупилися, деякі лише відклали яйця....

У селі Клубівці Тисменицького району чоловік з дружиною на своєму подвір’ї знайшли кілька гнізд із гадюками – деякі вже вилупилися, деякі лише відклали яйця.

 Про моторошну знахідку мешканка Клубівців Олена Люклян  розповіла у Фейсбуці.

За її словами, вперше  вона побачила гадюку біля свого будинку місяць тому. Через тиждень змію на подвір’ї помітив її чоловік. Але подружжя списувало це на сусідство з лісом та закинуті прибудови сусідів.

Вчора гадюка вилізла на сходи.

“Доки я по лопату, то її слід простив. Подзвонила Ігореві (чоловікові – ред.) він прилетів за 10 хвилин і почав шукати… Вирішили розбити сходи. І тут почалось.. Спочатку знайшли гніздо, де 12 вже вилуплених старих яєць.  Мене трусить. Це ж на ПОДВІР’Ї, де бавляться мої діти!

Далі веселіше: ще одне гніздо з вилупленими, потім розкопав, де ще знайшов невилуплені. 30 штук! Я в шоці! Як таке можливо, щоб на подвір’ї, де ніколи не бачили змій було таке гніздо??? А потім Ігор, докопався до живих змій! І то все гадючата, не вужі. Мороз по шкірі…”, – написала Олена Люклян.

Світлина від Елени Люклян.

Світлина від Елени Люклян.

Світлина від Елени Люклян.

Світлина від Елени Люклян.

Головне фото – ілюстративне.

Читайте також:  В Карпатах туристи знайшли двометрову змію, яка занесена до Червоної книги України. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...