Віктор Шевченко вислухав прохання громади села Вікторів щодо ремонту дороги. ФОТО

Народний депутат України Віктор Шевченко здійснив чергову робочу поїздку на округ. Парламентар зустрівся із чисельною громадою села Вікторів. Спілкувались про проблеми населеного пункту. Більшість...

Народний депутат України Віктор Шевченко здійснив чергову робочу поїздку на округ. Парламентар зустрівся із чисельною громадою села Вікторів. Спілкувались про проблеми населеного пункту. Більшість із них за останні два роки за сприяння Віктора Шевченка вдалося вирішити. На об’єкти інфраструктури села нардеп пролобіював виділення майже півтора мільйона гривень.

“За сприяння Віктора Шевченка, у нашому садочку відкрили нову дошкільну групу, перекрили амбулаторію, відремонтували бібліотеку, зробили освітлення вулиць. Це такі роботи, які роками накопичувались, фінансування на них не було. Але нардеп від нашого округу пролобіював це питання, робота зробилася чітко, гарно, якісно. Ми дуже задоволені”, – каже мешканка Вікторова Надія Блинчук.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

До того ж, у Вікторові вперше за майже три десятиліття взялись за ремонт дороги. Буковелівська фірма «ПБС» облаштувала основу до села та зробила частину дороги у самому населеному пункті. До слова, тендер на ремонт цього відтинку ще не проведено. Та нардеп зумів домовитись із фірмою «ПБС» про регенерацію нижнього шару. Та навіть і цього, кажуть місцеві, вистачає, бо дорога стала рівною та без вибоїн.

“Дорога до Вікторова та у селі не знала капітального ремонту більше 20 років. І до цього часу нам обіцяли – але тільки на словах. І добре, що є люди справ, а не порожніх обіцянок”, – каже сільський голова Вікторова Віктор Бойчук.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Віктор Шевченко вислухав прохання громади щодо подальшого ремонту дороги. Нардеп зазначив: це тільки початок. Як тільки надійдуть кошти, «ПБС» завершить облаштування цієї ділянки.

Світлина від Віктор Шевченко.

“Впевнений, що буде проведений тендер і ми доб’ємося якісної дороги для Вікторова та інших сіл, які відірвані від основних магістралей. Якщо люди живуть далеко від обласного чи районного центру, то це не означає, що про них треба забувати. У Вікторові – активна та ініціативні громада. Я впевнений, що ми разом зробимо це село дійсно європейським”, – сказав Віктор Шевченко.

На правах реклами

Читайте також: Укропівець Олександр Шевченко зустрівся із однопартійцями з Волині. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...