У Рогатині пройшли “Веселі канікули з Богом”, в яких взяли участь понад 150 дітей. ФОТО

При церкві Різдва Пресвятої Богородиці у місті Рогатині відбулося два тури християнського табору “Канікули з Богом”. У ньому взяли участь понад 150 дітей, віком...

При церкві Різдва Пресвятої Богородиці у місті Рогатині відбулося два тури християнського табору “Канікули з Богом”. У ньому взяли участь понад 150 дітей, віком від 6 до 10 та від 11 до 16 років.

Протягом цих двох тижнів скрізь лунав щирий дитячий сміх, церковне подвір’я наповнилось веселими піснями й бансами, якими ми щодня прославляли Бога, – повідомляє Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

Кожен день нашого табору розпочинався з молебню. Опісля цього на нас чекали різноманітні цікаві заняття з отцями, які детальніше розповідали дітям про церковне життя, вчили розуміти слово Боже, пізнавати і любити світ через спілкування з Богом, старалися донести малечі важливість Божественної Літургії, потреби щонеділі приходити до церкви, намагалися виховувати дітей у дусі християнських традицій, адже саме це і є вихованням правдивих християн та запорукою створення високоморального суспільства майбутнього.

Окрім духовної науки, учасники табору пізнавали Божу любов через різноманітні веселі ігри, з яких найбільше, мабуть, усім запам’яталися “Пошук скарбів”, “Я люблю Україну” та змагання з волейболу. Також ми танцювали банси і навчилися щиро робити добро ближнім завдяки своїм таємним друзям.

Щиро дякуємо Богові за ласку проведення такого табору, а також нашій місцевій владі, отцям Дмитру Бігуну та Дмитру Шиманському, Іванні Шиманській, талановитим кухарям, аніматорам та усім іншим помічникам – старшим і молодшим, які так віддано допомогли у його проведенні.

Читайте також: “Місто професій”: маленьких франківців запрошують взяти участь у профорієнтаційному проекті

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...