Мешканці вулиці Товарної просять Олександра Шевченка вплинути на екологічну ситуацію

До громадської приймальні народного депутата України Олександра Шевченка звернулись мешканці вулиці Товарної, що у Івано-Франківську. Кілька днів тому у озері, що розташоване неподалік, почала...

До громадської приймальні народного депутата України Олександра Шевченка звернулись мешканці вулиці Товарної, що у Івано-Франківську. Кілька днів тому у озері, що розташоване неподалік, почала гинути риба.

“За день вся поверхня озера була вкрита мертвою рибою. Ми звертались у всі можливі інстанції. Та намарне. Всюди чуємо одне і те ж: це не наша компетенція. Натомість сморід на вулиці стоїть нестерпний, спати неможливо, надворі спека – а ми навіть вікно відчинити не можемо”, – кажуть мешканці вулиці Товарної.

У громадській приймальні відреагували на прохання людей. Олександр Шевченко звернувся із депутатськими зверненнями на КП «Івано-Франківськводоекотехпром», Івано-Франківську обласну санітарно-епідеміологічну станцію, Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області, Державну екологічну інспекцію в Івано-Франківській області із відповідними вимогами про проведення перевірок для встановлення та усунення причин забруднення водойми та гибелі риби.

“Це для нас типовий випадок – коли люди стукають у всі двері, а їх відправляють куди подалі. Виходить, що інстанцій у нас багато, чиновників – ще більше, а усунути реальну екологічну проблему нікому. Сподіваюсь, ситуація вирішиться уже найближчим часом. До того ж, треба з’ясувати, чому риба загинула. Аби в майбутньому таких випадків не повторилось”, – каже керівник громадської приймальні народного депутата України Олександра Шевченка Андрій Сторожук. 

На правах реклами

Читайте також: У франківському озері внаслідок викиду невідомої речовини масово загинула риба. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...