На Прикарпатті небайдужі громадяни затримали крадія авто на місці злочину. ФОТО

Кілька днів тому близько 23 год. до поліції надійшло повідомлення від мешканців міста Калуш, що у одному з дворів ними викрито невідомого, котрий проник...

Кілька днів тому близько 23 год. до поліції надійшло повідомлення від мешканців міста Калуш, що у одному з дворів ними викрито невідомого, котрий проник у автомобіль та намагався вчинити крадіжку.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, в ході першочергових слідчих дій встановили, що зловмисник зламав замок передніх дверей мікроавтобуса “Мерседес-Бенс Спринтер”, якого власник залишив у дворі будинку, проник в салон звідки викрав акумуляторну батарею «Бош» та запасне колесо з багажника. Після чого намагався втекти, але його вчасно виявили перехожі та затримали до приїзду поліції.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини, а у грудні взятий під варту з правом внесення застави за підозрою вчинення подібних крадіжок.

Слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили підозру у крадіжці вчиненій повторно (ч.2 ст.185 ККУ).

Наразі йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (без застави). Речові докази причетності до злочину та знаряддя для відкривання замків вилучено.

Зловмисникові загрожує покарання відповідно до санкції статті від арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до 5 років до позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Читайте також: Митники Прикарпаття виявили порушення правил майже на 790 тисяч гривень

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...